Gemuk lagi Gemuk
Lipas Stupid :D
Saturday, 23 June 2012 ? 0 Atashinchi ?




Hei all , cerita ni berlaku masa hari jumaat waktu sekolah . Masa tu cikgu tengah mengajar dekat depan tapi Esha buat kerja lain . Hee . Ada lah kerja Esha buat tapi tak boleh bagitahu . Saje taknak bagitahu korang , nak berahsia sikit . Masa tengah buat kerja tu , Esha rasa ada benda masuk dalam kain Esha and benda tu gigit kaki Esha . Esha memang rasa tak selesa masa tu , Esha pun bagilah tahu kawan Esha ni . Dia pun kata kerengga kut ? Haii , kerengga mana pulak gatal sangat ni hui . Hahaha . Lepas tu , benda tu pergi gigit lagi ? Sakit tahu ! Esha pun bangun lah . And then kawan Esha kata , " Eh , tu lah .. Lipas ! Lipas !" . Esha gila kelam kabut masa tu , Esha pun cakaplah , "Mana ? Mana ?". Serious over nak mampus gedik !

Esha dengan tak tahu malunya keluar dari tempat duduk Esha and cuba halau lipas tu dari melekat dekat kain ni . Lipas tu degil lah , dia tak nak pergi jugak . Esha tak pegang pun lipas tu , tak berani lah . Haha . Lepas tu , kawan Esha sorang ni yang tolong buangkan lipas tu . Siap pijak lagi lipas ? Haihh , kesian pulak bila tengok lipas tu kena pijak . Hihi , Esha tengok semua masa tu pandang Esha termasuk lah cikgu , tapi yang peliknya cikgu boleh pulak relax je ? Bila Esha fikirkan balik , Esha memang gedik gilaaa lah masa tuu . Oppss , terlepas gedik lah . Bukan sengaja pun . Lagi pun , Esha memang tak suka menggedik . Sorry T___T ! Esha benci lipas . Hal remeh temeh macam ni pun nak bagitahu kan . Biasa lah tu ;)


Thanks for reading E'R story :)




Older Post