Gemuk lagi Gemuk
RINDU , YE RINDU :')
Sunday, 20 May 2012 ? 0 Atashinchi ?


Hei buddies , nak cerita pasal Minah kat atas nie . Orang kata muka dia macam Alfira Loiy , kan kan ? Alaa cecumil dia tuhh . Nak tahuu , kawan Esha nie dah tinggalkan Esha sesorang dekat sekolah . Dia dah pindah !! Waa , nak nangis je masa dia nak pindah tuu , tapi malu lah sebab anak Reekay nangis , eheh *senyum siket .

Semalam sempat IM dekat facebook dengan diaa . Dia cerita semua pengalaman dia dekat sekolah baru tuh . Hurm , jealous nya masa dia cerita tuh . Dia cakap dia happy sangat-2 dekat sana . Esha ingat dia tak suka sekolah sana , ghupanya dia lah insan yang paling seronok dekat situ . Aku happy Loiy bila tengok kau happy :*

Dia ada ajak Esha pergi turun seremban . Dia kata nak kumpul ramai-2 cuti nih . Tapi Esha tak boleh join sebab cikgu buat program dekat sekolah . Heishh , benci benci benci ! Esha pun kata sorry sebab tak dapat nak  pergi . Esha kata dengan dia lepas exam baru boleh sebab masa tuh lah nak enjoy-2 kann ? Okay lahh , line internet nie macam ngek , so nak tunggu tuhh bukan main lama lagi . Thats all for today , Byebye .

# aku sayang kau Loiy , emuah emuah :D

Lot of Love ,
Eshaa Reekay :')


Thanks for reading E'R story :)




Older Post . Newer Post