Gemuk lagi Gemuk
Tired But Happy !
Sunday, 8 April 2012 ? 0 Atashinchi ?


 

Penat gila hari nie sebab tolong editkan blog untuk kakak kita niee .. Huhh , haha . Tak pe lahh penat macam mana sekali punn sebab puas hati dengan apa yang Esha dah buat  . Ada kakak sorang niee mintak tolong Esha editkan blog dia , so takkan Esha nak tolak betul takk ? Lagi punn best pehh editkan blog orang niee sebab dapat tambahkan ilmu dalam berblogger ni . Haha . Korang mesti nak tengok hasilnya yo takk ? 

Meh tekan link niee mehh :)

(: http://mieracykudude.blogspot.com/  :)

Ada orang bagi comment dekat Esha , dia kata SIMPLE BUT NICE . Yeah ! Thankyouu Larlink , Hiwhiw !
Esha baruu je tolong editkan dua blog kepada sesiapa yang mintak tolong . Pehh , tu pun dah separuh nyawa . Kita kalau nak buat kerja mestilah kena fun yo takk ? Kalau asyik nak tention je , bila pulak nak siap kann ?

Dengan suka rela hatinya , siapa yang nak mintak tolong .. Esha boleh tolong tapi , bagi tempoh lahh yee sebab Esha busy dengan sekolah :P Paham-2 yo lahh kan , budak-2 memang mcam tuu . Hahah . Okay , I gtg . Bubye !


Thanks for reading E'R story :)




Older Post . Newer Post