Gemuk lagi Gemuk
BLOGSKIN OH BLOGSKIN !
Sunday, 22 April 2012 ? 0 Atashinchi ?


Hai hoi hai , korang semua.. Grrhh , dah lama tak update blog haa , berhabuk dah punn ..*Okay akuu tipu , bhaha! Korang , Esha nak cerita niee . Esha dah removed blog Esha yang lagi satuu tu , hihiw ! Dh penat lahh nak jaga DUA blog . Blog yang nie pun tak terpakai haa , hihi . Sedih lahh jugak masa nak removed tuhh . Okay takpea , watlek je lah kann ? Sebenarnya dalam hati nie kata nak pencen dari berblogger tapi payah nak tinggalkan . TAKOT MONYOSA ! Okay lahh , dah penat lahh nak berBLOGGING niee . Esok dah sekolah kan ? Haa , poie lah buat kerja sekolah . Arrgghh , malasnyaa . Okay , baii :)


Thanks for reading E'R story :)




Older Post . Newer Post