Gemuk lagi Gemuk
S P M ? HUHH !
Wednesday, 21 March 2012 ? 0 Atashinchi ?

Hey guys ! 21032012 SPM keluar mehh . Huhu , hari nie lh kan ? Apelah, tarikh pun tak ingat . Nie pulak nak ingat SPM ye ? Phewitt , cayalah kepada kakak dan abang-2 yang succes tu . Teringin nak jadi macam mereka . Siapa lah yang tak nak berjaya , yo tak ? Ada orang tuu tak nak belajar tapi nak kahwin . Hey , belajar lah duluu k . Zaman kanak-2 lah best , boleh main je hari-2 . Hiwhiw , tuu je lah yang dia ingat ye . 

 



Esha baru form 3 , ada lagi 2 tahun nak SPM . Baruu je nak main tapi tahun nie nak PMR . Fuh , cuak bhai >.<" Target nak dapat straight A's . Tolong doa kan okayy :)

Hati nie teringin sangat nak buat parents tersenyum . Mana tak bangga kan ? Kalau korang dapat straight A's tuu memang Esha tabik punya lahh . Yelah , kebanyakan yang dapat full A tuu semua yang pandai-2 , rajin solat and bla .. bla .. Tapi kalau kita berusaha ? Siapa tahu . Allah yang tentukan jalan kita . Kalau kita nak yang terbaik , buat amalan senonoh sikit ! Grhh , over pulak . Okay lah , bubye !


Thanks for reading E'R story :)




Older Post . Newer Post