Gemuk lagi Gemuk
PENGALAMAN :)
Friday, 16 December 2011 ? 0 Atashinchi ?


hey guys ! hari niee asyik tersenyum jee sebab fikirkan blog ! cun tak ? haa , tak cunn ?
hm , its okay laa . aku edit blog's dengan my beloved cousin . dia buat belog diaa . aku buat lahh belog aku .
hihi :D apa ? nak link . kejap ..

http://wawaleng.blogspot.com/

nahh .. follow diaa tau ? tapi , sebelum tuu  follow akuu dulu . haha :D

sekarang , aku nak memperkenal kann my beloved cousin tadi .


niee lah mukaa dia . cute kan ? memang cute . semua orang sayang dia . sampai ada orang jealous dia ada gosip dengan orang lain . udah-2 lahh tuu . jealous cakap je lah jealous ye bang . haha .
korang just click je Hazziqah Adwa tau ! jangan malu-2 . hihi :D

senangkan ? memang lahh senang . macam-2 yang terjadi masa nak edit belog . kepala punn pening . huh ! letih .. sampai  mata nie tak dapat nak bukak . eh , korang ! sampai siniee je kot . hihi .kbaii :D 

#really-2 tired :(


Thanks for reading E'R story :)




. Newer Post